Saturday, June 23, 2012


      Just nak share gambar2 bersama bella..sekarang bella suda 4 bulan setengah....tapi macam da perangai....suka ketawa,suka menjerit itu la kerja dia...tp bila lapar baru nangis....dan yang paling best sekali kalau mau tidurkan dia....sangat senang...just letak 2 kain di tepi muka dia,then dia pndai lah tidur sendiri....sayang gilakkk sama beyya!!!!





12 comments:

EyraAqilaa said...

adui bah punya cumil ni si bella. gerigitan ehh sya!

Yanie Kader said...

wow.... geram ma bella... cumil...

ieka stacy said...

sudaa besar beyya sekarang..hehe..cumill pula tu mcm mummy nya...apa pun...kak stacy...ieka rindu sgt dkt akak..tc ya..ieka akn support akak ok :-)

anon said...

sekerat2 ja stacy blog skarang kan? memang susa kalo bz memanjang :)
rasanya stacy lagi sesuai guna tumblr kot, tumblr blog ni mcm tweet ja tapi complete mcm blogspot... very simple.

Gee Andin© said...

alololorrr~~~ Beyya comeyyy..kit gerigitan ni tau..hehehe.. :D

Ethan Lover said...

whao... cumilnya c bella nie.. rasa nak cubit eyh.. hahax...

Mr. J said...

Bah.. lama suda ko nda update blog ko. salam dari Sarawak!

Rie Anraf said...

baguslah , xda lama lagi dia membesar sudah tu, stacy mami yg bagus...

Shasha Yacob said...

buli suda jadi si mamy ni stacy.

SyamimiNazifa said...

cute ! ;)

Noor Ikmal said...

sekarang nie dah besar sudah dia kan... bah makin cumelll sudah aku nampak hari si Beyya nie...

Diyana Hani said...

sangat comell..chubby,,