Monday, February 13, 2012

HALIEWWWW

Haliewww semua..Harap semuanya sihat2..Hari tu stacy ada cakap yang stacy akan handle blog ni kan?hehehe sekarang stacy dah start utk update blog ni...kalau ada tersilap bahasa atau x faham maaf ya.(faham2 la ayat sa ni cmna kan)..okay tujuan stacy nak handle sendiri blog ni supaya senang untuk stacy lebih dekat ngan kamu dan stacy boleh share apa2 pekembangan stacy dan apa yang stacy buat contohnya show atau g mana2...so dgn cara ni stacy harap korang boleh tau apa yg stacy buat..ya la kalau nak update kt twitter n FB mmg jarang kan....mungkin dgn cara ni lebih senang la ya...kita jga boleh chat kat bwh nnt or just leave a comment kt comment box tu n stacy pasti akan baca n tengok...sekali lagi utk permulaan ni stacy minta sorry kalau ada tersalah bahasa atau x phm k...(biasa la jarang menaip kann)..hehehe...so ini la opening updates daripada stacy....kita akan sambung di update seterusnya nanti...;)

13 comments:

☆ AtiQah Shahirah said...

yeah ! update ari2 tau kak stacy !! saia mnat sgt sma kak stacy <3 hrap 1 ari nti bole jumpa :)
chaiyok2 ! hrap kakak bole men e-mail dgn saia ..
syura96@hotmail.com .. apa e-mail kakak arr ?

gadis_purple said...

yeah . rajin rajin update blgye kak stacy .i always support you . teringin nak bergambar dengan akk stacy :) .wahh terlebih sudah gitu .hehehe

Stacy Angie said...

boleh punya...:)

Ieqa Halim said...

stacy rock ! Update hari hari :)

KikiToxAih said...

Bhah..Ndak pa2 bhah itu. .Hehe CHewaHh. .ckap sabahan pula. .Apa2 pn, akak stacy mmng terbaik. .^^ Love u akak Stacy. .eheheh XD

gadess gedikk said...

the best stacy , jarang artis nak handle blog sendiri . cayalahh !

Mohd Hanif said...
This comment has been removed by the author.
Mohd Hanif said...
This comment has been removed by the author.
Mohd Hanif said...

Stacyyyy luv u... :)

aramaitie gaman said...

stacy guminawo oku diyaa..bila mau tukar itu step dance kasanova mau lg gempak bahh hihihi

Sizzling Suzai said...

yeahhhhh hidup stacy! cant wait to hear d latest update from u dear...huhu..xpenah jmp stacy LIVE lg, hopefully one day. klu de showcase sile segera update ok!! ^^

Fahmy Viki said...

stacy add saya facebook.com/fahmy.zaini please luv akak

xchrome_boyz said...

stacy nak knal aku!!!sya mmg mnat sgt2 dkat kaka stacy...