Tuesday, February 14, 2012

HAPPY VALENTINE'S DAY!!

Hailovvvee...hari ni adalah hari valentine...ada sesiapa yang sambut x?hehehe...walaupun stacy memang dari dulu x pernah sambut and x pernah suka dengan Valentine day tapi Stacy jadi suka sebab hari ni hari yang sangat bermakna bagi stacy(mudah2an la)...sebab apa?ada la tu nanti stacy gtau ya...k la cerita pasal valentine ni stacy nak share pengalaman valentine yg dulu2 ni....dulu kat sekolah kalau valentine day ni ada coklat n bunga..so sesiapa yang nk beli bunga or chocalate boleh bg siapa2 yg anda suka atau minat kat sekolah...so kalau valentine day lepas ja time rehat semua murid2 akan check laci masing2 kalau ada...dan macam biasa kawan2 stacy mmg ada dapat at least 1 or 2..dan perempuan2 yang lawa,cute,charming mmg dapat paling banyak..lelaki pun banyak juga yg dapat tau.best tengok diorang...n macam biasa stacy dan ada juga kawan yang lain tiada dapat...hahahaha...dari dulu memang tidak pernah dapat..tapi x kisah la...x kenyang pun makan coklat dan memang sa x suka coklat pun..bunga pun akan layu(padahal dalam hati jealous)..hahahaa itu yang stacy cakap pada diri sendiri...hehehe...yang penting dapat nampak suasana meriah gitu sudah ok...lepas habis sekolah stacy pernah juga ada cinta Munyitt..hahaha..tp semua x kekal lama...x tau kenapa..paling lama pun dalam 3 bulan gitu...dan kalau time valentine tu mesti xda BF..hahahaha..mungkin valentine day bukan rezeki saya kan?TAPI sekarang stacy sangat2 BERSYUKUR & BERTERIMA KASIH pada dunia sebab sekarang ni stacy dapat rasa hari2 stacy kalah dengan hari valentine tu...semua nak care n nk tau tentang diri stacy...n kamu2 ni yang banyak bagi stacy patung,coklat,bunga,kad ucapan n etc...time sekolah pun xda semua ni tau...so bagi stacy sekarang hari2 biasa pun adalah hari bermakna bagi stacy x kira susah @ senang...sebab stacy bersyukur sangat2 dapat mengalami hari2 stacy dengan baik dan happy...walaupun sedih atau susah cepat2 switch nak pegi happy...hehehe...sa pasti kamu pun mesti happy dengan life kamu kan..tapi macam yang stacy cakap tadi stacy sangat suka dengan valentine sekarang sebab stacy punya 1st baby lahir hari valentine ni..tgh memikirkan apa nama yang sesuai diberi...x sabar nak beli flight mau blk bsk mau tgk dia...(Excited!!)mudah2an dengan kelahiran dia boleh bagi stacy rsa cukup lengkap lpas ni...ok la sebelum stacy nak menutup cerita hari ni stacy xnk tlepas peluang utk mengucapkan Happy Birthday kepada kak CnahAnis...semoga success n panjang umur ya...terima kasih kerana sentiasa menyokong karier stacy..really appreciate that!!nampak nya bday kak Cnah sama date dengan anak stacy..valentines wooo....k la nnt kita jumpa lg d update seterusnya yaaa.....;)Byeeee

10 comments:

Ieza Izzah said...

l0ve y0u stacy.....suka sangat..

yaniey adaniey said...

stacy mkin comel=]

welcome to Avian Blog said...

Rindu Blog stacy yg dulu why ubah.?

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

go Stacy go! go baby go!

AzwanAsman said...

Kalau stacy satu sekolah dgn saya... Mesti saya bagi fererorocher dekat stacy masa valentine day...

AzwanAsman said...

Kalau stacy satu sekolah dgn saya... Mesti saya bagi fererorocher dekat stacy masa valentine day...

http://khalilahaoki.blogspot.com/ said...

happy valentines day 2 u 2 Stacy! ^_^

AJJ said...
This comment has been removed by the author.
AJJ said...

Congratulations to you become "mummy" to BELLA VALENTINA.. opps correct me if I'm wrong...

Kenneth William said...

http://www.aceofbeauty.com fat loss sexy

http://www.sextamina.com sex

http://www.bestbuyx.com sex

http://www.theorchidx.com orchids orchidaceae phalaenopsis care

http://www.babxyz.com dog food

http://www.babysolve.com baby potty

http://www.googleclickbank.com forex

http://www.jelema.com fat loss

http://www.bestbuygameguide.com betting

http://www.suwandri.com options trading

mesothelioma