Wednesday, March 7, 2012

HOTSEAT MANIA

HALOOO....Apa khabar semua...?pertama sekali stacy nak minta sorry sangat2 ya sebab lama x update...stacy busy sikit sejak kebelakangan ni...hehehe...apa2 pun stacy harap sangat korang semua sihat n happy selalu..itu yg penting..apa2 yg sempat update stacy akan update ok...ok sekarang nak buka cerita tentang mania..stacy dan semua mewakili bagi pihak CHAK minta kerjasama kamu untuk undi chak sebanyak yang mungkin untuk melayakkan dia bersama-sama ngan stacy dan rakan2 artis yang lain di mania nanti....sokongan anda semua amat2 la dihargai..so jangan lupa untuk bagi sokongan untuk stacy dan juga chak di mania yang akan bermula pada 17 mac ini...jom kita ramai2 dan sama menghangatkan MANIA EVOLUSI SUPERSTAR ni yaaa.....k la sekian update saya untuk hari ini...bubye.....

3 comments:

Noratiqah Khairuddin said...

hye kak stacy....walaupon buzy kak stacy msti jage kesihatan tau..nanti demam takot ilang suare plak...nk tnye sket lahh..HOTSEAT tu utk ape ye??ade lagi satu soalan...nnti first episod utk mania,,kak stacy pkai baju wane ape??

AJJ said...

Good Luck & God bless u & Chaq...
Do your best... We know it you both can do it..

nongmady selamanya said...

wow ! gogogo SABAH ! aku pun sabah bha . hehe . good luck ok !