Monday, February 20, 2012

MANIA!!!

Haliuuu semua!!!stacy minta sorry sangat2 sebab lama x update kan...hari tu stacy balik kk ada hal...pastu stacy direct pula gi kuching ada show..dan yang tadi pula stacy menghadiri PC untuk MANIA!!okaylah sekarang ni stacy nak cerita pasal Mania ni..Mania ni program baru Astro dimana artis2 yang terpilih bertanding dalam nyanyian...kalau ikut betul belum pernah ada program sebegini kan?hehehe..sebenarnya tujuan stacy untuk terima cabaran masuk program ni ialah sebab utama stacy ni memang sangat suka berada di atas pentas..memang suka sangat perform..n stacy rasa ini peluang besar untuk stacy ambil peluang ini untuk menunjukkan kebolehan stacy dalam genre lain..Mania memberikan 1 platform yang besar untuk artis2 mengembangkan lagi sayap masing2..dan stacy sebenarnya x sabar untuk menunggu keputusan yang mana 1 penerbit lagu yang bakal memilih stacy...(nervous).ok la stacy pasti korang semua pun da tau info2 tentang Mania ni kan...so x payah la sa mau terangkan lagi ya...so stacy mau ambil kesempatan untuk bagitau teruskan menyokong n mengundi stacy ya...stacy sangat menghargai sokongan daripada anda semua...stacy akan cuba buat yang the best dalam apa yang stacy buat dan sampaikan....mudah2an....dan sebelum menamatkan ayat sa ni,sa mau gitau JANGAN LUPA UNDI CHAQ di HOTSEAT k...kamu boleh pegi laman web mania iaitu www.mania.com.my Mana tau sa boleh bertanding sama dengan abang sa kan...mesti bestt..sokongan anda amat dihargai..love n God bless untuk kamu semua ya...BYE...;)

8 comments:

AJJ said...

Wow.. mcm syiok oo ni program... God Bless u 2 Stacy... go baby go... u can do it.. Aramai tiiii..

AbbYanTy said...

gudluck putet! :)

Fahmy Viki said...

akak...nanti pegi tak Village Mall?

Mohd Hanif said...

All the Best Stacy ... buat yg terbest sekali...

aramaitie gaman said...

aramaitii sitacy...

chayank nara said...

kak stacy. .
semoga berjaya k. .
you can do it ! alamak terlebih sudah! hehe. .

dalila said...

good luck stacy!stacy nanti jgn lupa minta semua vote utk putra ye..putra,stacy bergabung! :-)

bolavita sate said...

ayo bergabung di sabung ayam